Meny Lukk

Luton – Plymouth live stream

Bayern München - Hoffenheim live stream

Luton kan sikre sin posisjon i toppen på lørdag. Se Luton – Plymouth live stream og få ditt tippetips her.

Luton – Plymouth

17. november klokken 16:00 spiller Luton – Plymouth på Kenilworth Road. Dette er en kamp du kan se på live fotballstream, og det ligger an til et spennende møte hvor du kan gjøre et godt bet.

Dette er sesongens første møte mellom lagene, og de har ikke spilt mot hverandre siden League 2 2016/17. Den gang vant Luton først 0 – 3 på bortebane, før returen endte med 1 – 1 og poengdeling. Ser vi på de 5 siste møtene er formen for Luton 3 – 1 – 1, men dette begynner å bli en stund siden, så dette er ikke det vi legger mest vekt på.

Luton - Plymouth live stream

Luton

Med 29 poeng på 17 spilte kamper har Luton 5. plassen i League 1 2018/19. Formen er på 8 – 5 – 4, med 27 – 19 i målforskjell totalt sett. Ser vi på hjemmebane kan de vise til 6 – 2 – 0 og 18 – 8, noe som gjør de til det beste hjemmelaget i League 1 denne sesongen. Det kan tyde på at de skal kunne gi Plymouth god motstand.

Plymouth

Plymouth har kun klart å sanke sammen 13 poeng på 17 spilte kamper og er med det på 22. plass. For å komme over nedrykkslinja trengs det 5 poeng for å ta igjen Bristol Rovers. Formen til bortelaget er skuffende 3 – 4 – 10, med 18 – 29 i målforskjell. På bortebane er 1 – 2 – 5 og 7 – 12 nok til å gjøre de til League 1s dårligste bortelag.

Tippetips Luton – Plymouth

Det er klasseforskjell mellom Luton – Plymouth, og det skal være en enkel match for hjemmelaget å hente 3 poeng her. Unibet betting gir 1,50 i odds for hjemmeseier til Luton og det er dette som er vårt tippetips i denne kampen som spilles lørdag kl 16:00.

Tippetips Luton - Plymouth

Se Luton – Plymouth live stream

Du kan følge denne kampen i League 1 på live stream, sammen med flere andre kamper i de beste ligaene som Bundesliga, Ligue 1, La Liga og flere andre. For å se live fotballstream trenger du en aktiv spillerkonto på Unibet. Det fikser du slik:

  • Gå til www.unibet.com og åpne en konto
  • Få 500 % bonus når du setter inn 100 kr
  • Følg Luton – Plymouth på live fotballstream

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two × three =