Meny Lukk

Bettingsider med mobilbetaling

Bettingsider med mobilbetaling siru mobile betting

Mobilbetting har blitt allemannseie og i det siste har det kommet flere bettingsider med mobilbetaling. Få oversikten her.

Mobilbetaling på nett

Det er uten tvil Google Pay og Apple Pay som er det mest kjente betalingstjenestene med mobil. Ennå er det ingen bettingsider som aksepterer innskudd med disse betalingsmetodene, men dersom det norske bettingmarkedet blir regulert kan dette bli den nye hverdagen.

I dag har vi kun en enkelt mobilbetalingstjeneste for bettingsider, det er Siru Mobile. For kort tid siden hadde vi også SMS Voucher, men denne tjenesten sluttet bettingsidene å tilby.

Den store fordelen med bettingsider med mobilbetaling er selvsagt at du kun trenger mobiltelefonen for både å gjøre innskudd og spille odds. Har du glemt VISA kortet hjemme og du er på kamp vil du fortsatt ha muligheten til å gjøre innskudd og gjøre kampen mer spennende med et bet på oddsen.

siru mobile betting bettingsider med mobilbetaling

Siru Mobil

Som nevnt er Siru Mobile betting den eneste mobilbetalingen som er tilgjengelig for norske spillere i dag. Dessverre er den ikke tilgjengelig for alle spillere. Det er kun de som har abonnement hos Telia og Tele2 som har tilgang til tjenesten og kan gjøre innskudd på bettingsider med mobilbetaling. Med betalingsmetoden kan du gjøre innskudd mellom 36 og 120 kr, noe som er litt lavt, men sammen med oddsbonuser kan du likevel sikre deg mye å spille for. Innskuddet blir lagt til din telefonregning, slik at du betaler med faktura.

SMS Voucher

SMS Voucher betting var veldig populært en stund. Men, betalingsmetoden for bettingsider forsvant like raskt som den kom. Denne metoden var tilgjengelig for all, uavhengig av hvilket mobilabonnement man hadde. Som med Siru Mobile betting ville du få tilsendt en faktura i ettertid, men denne kom separat fra telefonregningen. Med denne mobilbetalingen for bettingsider kunne du gjøre innskudd på opptil 2000 kr.

zimpler

zimpler er en betalingstjeneste for mobil som i dag kun er tilgjengelig for spillere i Sverige og Finland. Vi vet at det jobbes med å lansere den rundt om i Europa og det er ingen tvil om at denne metoden kan bli utrolig populær. Du kan gjøre innskudd opptil 2500 kr, men det som virkelig er spesielt er at du også kan gjøre raske uttak fra bettingsider med denne betalingsmetoden. Grunnen til det er at zimpler blir koblet opp mot din bankkonto.

Bettingsider med mobilbetaling

Mobilbetaling for bettingsider er ennå en ny ting, og det er derfor ikke veldig mange bettingsider med mobilbetaling. Spesielt etter at SMS Voucher ikke lenger var tilgjengelig har det også blitt færre. Men, med Siru Mobile betting har du mulighet til å teste ut mobilbetaling på noen nye bettingsider og samtidig få noen virkelig gode bonuser.

ComeOn!

comeon siru mobile betting

ComeOn! er en kjent norsk bettingside som har et veldig bra utvalg i både spillobjekter og markeder. Det er også en bettingside som har utrolige gode oddsbonuser til nye og eksisterende spillere. Først får du 100 kr gratis oddsbonus. Deretter får du 500 % bonus om du setter inn 100 kr. Det er bonuser som passer perfekt for Siru Mobile betting.

  • Gå til www.comeon.com og åpne konto
  • Få 100 kr gratis oddsbonus
  • Få 500 % bonus når du setter inn 100 kr med mobilbetaling

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Mobilbet

mobilbet siru mobile betting bettingside med mobilbetaling bettingside med siru mobile

Vi har nevnt at det er mobilbetting som er normen i dag. Dette er noe Mobilbet er veldig klar over. Vi tør påstå at dette er den beste bettingsiden for mobil. Med et enkelt design er den veldig brukervennlig og ikke minst rask. Du kan teste selv med 50 kr gratisbonus ved registrering. Du får også 500 % bonus om du setter inn 100 kr med Siru Mobile betting.

  • Gå til www.mobilbet.com og åpne konto
  • Få 50 kr gratis oddsbonus
  • Få 500 % bonus når du setter inn 100 kr med mobilbetaling

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Bethard

bethard mobilbetting siru mobile odds mobilbetaling på bettingsider

Bethard er kanskje mest kjent for sitt samarbeid med Zlatan. Men, de bør også være kjent for sin høye odds. Bettingsiden gjør det nemlig veldig godt i oddssammenligninger. Som regel kommer de best ut i testene. Nylig ble også Siru Mobile betting tilgjengelig på Bethard. Du får 100 % bonus opptil 1000 kr på ditt første innskudd med Siru Mobile betting.

  • Gå til www.bethard.com og åpne konto
  • Få 100 % bonus når du gjør innskudd med mobilbetaling

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 × two =