Meny Lukk

23.4.19 Alaves – Barcelona fotballstream

Bayern München - Hoffenheim live stream

Tirsdag kveld kl 21:30 ser du Alaves – Barcelona fotballstream. Få ditt tippetips og gratisbet til kampen.

Alaves – Barcelona

Alaves har en forholdsvis god sesong, men Barcelona leverer også varene. Selv med fordel av hjemmebane og motivasjon som bør være tilstede i en kamp om viktige poeng blir det nok for tøft for Alaves i kampen som du følger på live fotballstream på tirsdag kveld 21:30.

I første møte denne sesongen vant ikke overraskende Barcelona hjemme på Camp Nou. Første runde var smått overraskende uten scoringer, og det var ikke før i det 64. minutt at Messi scorte kampens første mål. Dette ble fulgt opp av Philippe Coutinho som sendte Barca i 2 – 0 ledelse etter 84 spilte minutter. I det 90. minutt avgjorde Messi kampen til 3 – 0. Ser vi på de fem siste oppgjørene mellom lagene er det ikke mye håp for Alaves som har formen 0 – 0 – 5 mot Barca.

mobilbet 50 kr gratis oddsbonus Alaves - Barcelona

Alaves

Alaves holder 8. plassen i denne sesongen av La Liga. Formen viser så langt 12 – 10 – 11 og 35 – 42, noe som er en forbedring fra forrige sesong hvor de endte på 14. plass. Med 46 poeng er det kun 3 mål som mangler på Athletic Bilbao som holder 7. plassen. Under har vi Real Betis som med 43 poeng kan være en trussel for Alaves’ posisjon på tabellen i denne runden.

Hjemme på Mendizorroza kan Alaves vise til 6 – 8 – 2 og 17 – 15, noe som viser at de ikke klarer å dra noe særlig nytte av å spille på hjemmebane. De styrer riktignok unna en hel del tap, men det har blitt fryktelig mye uavgjort. Tapene kom mot Rayo Vallecano og Atlético Madrid.

Barcelona

Med 23 – 8 – 2 og 83 – 32 i form har Barcelona et solid grep om 1. plassen i La Liga. Det er hele 9 poeng ned til Atlético Madrid på 2. plass. Med 83 scoringer så langt er de også det mestscorende laget. På 2. plass finner vi Real Madrid med 59 scoringer så langt.

Barcelona har så langt kun tapt en bortekamp denne sesongen, det var mot Leganés. Det gir Barca formen 10 – 5 – 1 og 35 – 15 på bortebane.

Alaves - Barcelona fotballstream live fotball

Tippetips Alaves – Barcelona

42,73 % eller 141 av 330 kamper har endt med hjemmeseier. Det tilsier at det skal være en fordel å spille på eget gress. Alaves’ form på Mendizorroza viser at de ikke fult ut klarer å dra nytte av denne fordelen, noe som får oss til å tro at det kan bli poengdeling.

Ser vi lagene opp mot hverandre er det Barcelona som er det sterkeste laget, men vi klarer ikke å gi slipp på tanken om at Alaves kan komme med en overraskelse. Vårt tips blir derfor seier til Barcelona på et Draw No Bet spill. Du kan lese mer i vår oddsguide om dette spillet. Går vårt tippetips inn betaler det 1,13 i odds, noe som er helt ok for såpass lite risiko.

Åpner du en spillerkonto på ComeOn! mottar du 50 kr gratis oddsbonus som du kan bruke på kampen. Du kan også sikre deg 500 % oddsbonus om du setter inn 100 kr på første innskudd.

  • Gå til www.comeon.com og åpne en konto
  • Få 50 kr gratisbet
  • 500 % når du setter inn 100 kr

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.


Tippetips Alaves - Barcelona

Se Alaves – Barcelona live stream

Unibet utmerker seg på det aller meste. Store innskuddsbonuser, raske uttak, høy odds og stort utvalg av live fotball på nett. Tirsdag kan du se Alaves mot Barcelona fotballstream. Det eneste du trenger er en aktiv spillerkonto. Det får du når du setter inn 100 kr eller mer. Er dette ditt første innskudd får du også 200 % oddsbonus opptil 1000 kr. Du henter din bonus og ser kampen live her:

  • Gå til www.unibet.com og åpne en konto
  • Få 200 % bonus opptil 1000 kr på første innskudd
  • Følg Alaves – Barcelona på live fotballstream

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 × three =