Meny Lukk

24.4.19 Atlético Madrid – Valencia fotballstream

Bayern München - Hoffenheim live stream

Onsdag er det klart for toppoppgjør i La Liga. Se Atlético Madrid – Valencia fotballstream. Gjør deg klar til avspark med tippetips og gratisbet.

Atlético Madrid – Valencia

Det kan bli et jevnt oppgjør i kampen som spilles onsdag kveld kl 19:30 på Wanda Metropolitano. Atlético Madrid har fordel av hjemmebane i kampen som du ser på live fotballstream, men det endte 1 – 1 i forrige kamp som ble spilt på Estadi de Mestalla.

Ser vi på de fem siste kampene mellom lagene har Atlético Madrid formen 3 – 2 – 0, noe som gjør dem til favoritter i dette oppgjøret.

mobilbet 50 kr gratis oddsbonus Atlético Madrid - Valencia

Atlético Madrid

Med formen 20 – 8 – 5 og 48 – 21 har Atlético Madrid et solid grep om 2. plassen i La Liga, 68 poeng gir dem 4 poeng ledelse på byrival Real Madrid som holder 3. plassen. Opptil Barcelona på 1. plassen er det derimot en luke på 9 poeng, noe som gir heller begrensede muligheter for forbedring.

Hjemme på Wanda Metropolitano har Atlético Madrid levert formen 13 – 2 – 1 og 27 – 7. Det holder til 2. plass for beste hjemmelag i La Liga. Med 7 mål mot seg er de også det hjemmelaget som slipper inn færrest mål.

Valencia

Valencia har så langt levert formen 12 – 16 – 5 og 38 – 28 totalt. Det gir dem 52 poeng og 5. plass. Over seg har de Getafe med 54 poeng, mens det er Sevilla som holder plassen under Valencia. Sevilla har 52 poeng, og 2 mål bedre målforskjell, og det er kun færre tap som holder dem under Valencia.

Borteformen 6 – 6 – 4 og 17 – 18 er brukbar. Det gjør Valencia til det 4. beste bortelaget i La Liga. Men, om det skal kunne holde mot Atlético Madrid på Wanda Metropolitano er heller usikkert.

Atlético Madrid - Valencia fotballstream live fotball

Tippetips Atlético Madrid – Valencia

Det gir en fordel å spille på hjemmebane, og dette er noe Atlético Madrid har klart å utnytte til sin fordel. Samtidig er ikke Valencia helt overbevisende på bortebane. Første runde mellom lagene denne sesongen endte med uavgjort og poengdeling, men vi tror at det blir annerledes i denne kampen.

Vårt tippetips går til Atlético Madrid som bør ta en seier hjemme på Wanda Metropolitano mot Valencia. Går tipset inn betaler det 1,90 i odds, noe som er mer enn brukbart.

Mobilbet er en av de beste bettingsidene når det kommer til oddsbonuser. Her får du nemlig 50 kr gratisbonus ved registrering som du kan satse på kampen mellom Atlético Madrid og Valencia. Setter du i tillegg inn 100 kr på første innskudd mottar du også 500 % oddsbonus i velkomstbonus til oddsen.

  • Gå til www.mobilbet.com og åpne en konto
  • Få 50 kr gratisbet
  • 500 % når du setter inn 100 kr

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.


Tippetips Atlético Madrid - Valencia

Se Atlético Madrid – Valencia live stream

Skal du se live fotballstream på nett er Unibet Sportsbook et veldig godt alternativ. Dette er nemlig en av bettingsidene med best utvalg av live fotball på nett. Det eneste du trenger for å se kampen på onsdag er en aktiv spillerkonto, og det får du når du gjør et innskudd på 100 kr eller mer. Er dette ditt første innskudd får du også 200 % oddsbonus opptil 1000 kr. Hent din oddsbonus og se Atlético Madrid mot Valencia fotballstream her:

  • Gå til www.unibet.com og åpne en konto
  • Få 200 % bonus opptil 1000 kr på første innskudd
  • Følg Atlético Madrid – Valencia på live fotballstream

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 − 10 =