Meny Lukk

25.4.19 Getafe – Real Madrid fotballstream

Bayern München - Hoffenheim live stream

Torsdag er det klart for oppgjør mellom 4. og 3. plassen i La Liga. Se Getafe – Real Madrid fotballstream.

Getafe – Real Madrid

Det er kun en plassering som skiller Getafe og Real Madrid på tabellen i La Liga, men det er en luke på 10 poeng. For Real Madrid sin del kommer ingenting til å forandres, uansett utfall. Getafe har derimot Sevilla og Valencia som puster dem i nakken, og har mulighet til å rykke forbi.

Første oppgjør denne sesongen ble spilt på Santiago Bernabéu. Den gang endte det 2 – 0. I forrige sesong endte det først med 1 – 2 borteseier til Real Madrid på Coliseum Alfonso Pérez, før de vant 3 – 1 på hjemmebane. Ser vi på de fem siste kampene har Getafe formen den skuffende formen 0 – 0 – 5 mot Real Madrid.

mobilbet 50 kr gratis oddsbonus Getafe - Real Madrid

Getafe

Getafe ble snytt for spill ute i Europa forrige sesong, men nå har de sjansen til å sikre seg en billett til Champions League neste sesong. Med 54 poeng har de 4. plassen etter å ha levert 14 – 12 – 7 og 43 – 29. Som nevnt er det 10 poeng opp til Real Madrid på 3. plass, noe som betyr at det skal bli veldig vanskelig å forbedre posisjonen, spesielt med tanke på at det kun er 5 runder igjen av denne sesongen. Samtidig er det bare 2 poeng ned til Sevilla og Valencia som kan rykke forbi.

Hjemme på Coliseum Alfonso Pérez har Getafe formen 10 – 1 – 5 og 24 – 11.

Real Madrid

Det er ikke mer enn 4 poeng opp til byrival Atlético Madrid som holder 2. plassen i La Liga. Det betyr at denne kampen står om 3 viktige poeng for å ha en sjanse til å dekke inn denne luken. Med 10 poeng ned til Getafe er det heller ingen utfordrere til Real i de nærmeste kampene. Formen til Real Madrid er så langt 20 – 4 – 9 og 59 – 38.

Real Madrid trives bedre på hjemmebane enn borte. Borteformen er god, men noe svakere enn hva de leverer på eget gress. Så langt viser borteformen 8 – 3 – 5 og 30 – 27.

Getafe - Real Madrid fotballstream live fotball

Tippetips Getafe – Real Madrid

Av 333 spilte kamper har 143 endt med hjemmeseier. Det tilsvarer 42,94 %. Det betyr at det er en fordel å spille hjemme i La Liga. Vi ser også at Getafe har klart å utnytte dette i stor grad. Real Madrid er det nestebeste bortelaget i La Liga, men det spørs om det kan holde i denne kampen. Med kun 5 runder igjen kan nok Real ha gitt opp håpet om å ta igjen Atlético Madrid.

Vi har ofte sett at det kommer overraskelser i de siste rundene. Det er store sjanser for at dette skal skje også her. Vi synes også at Getafe ser hårfint sterkere ut på hjemmebane, enn hva Real har vist på bortebane. Vårt oddstips går derfor til Getafe. Vinner de kampen betaler det i så fall 3,75 i odds.

Åpner du en spillerkonto på Mobilbet mottar du 50 kr gratisbonus som du kan plassere på kampen. Setter du inn 100 kr på første innskudd mottar du også 500 % oddsbonus.

  • Gå til www.mobilbet.com og åpne en konto
  • Få 50 kr gratisbet
  • 500 % når du setter inn 100 kr

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.


Tippetips Getafe - Real Madrid

Se Getafe – Real Madrid live stream

Unibet er et godt alternativ dersom du vil se fotball live. Med en aktiv spillerkonto kan du følge de beste kampene fra La Liga, Serie A, Bundesliga og flere andre ligaer i Europa og resten av verden. For å få en aktiv spillerkonto må du gjøre innskudd på 100 kr eller mer. Er dette ditt første innskudd på Unibet mottar du også 200 % oddsbonus opptil 1000 kr. Hent din bonus og se Getafe mot Real Madrid her:

  • Gå til www.unibet.com og åpne en konto
  • Få 200 % bonus opptil 1000 kr på første innskudd
  • Følg Getafe – Real Madrid på live fotballstream

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eighteen − 6 =