Meny Lukk

24.4.19 Manchester United – Manchester City oddstips

Bayern München - Hoffenheim live stream

Onsdag venter Solskjærs viktigste kamp som Man U manager. Gjør deg kampklar med Manchester United – Manchester City oddstips og gratisspill.

Manchester United – Manchester City

Det er flere og flere som har begynt å trekke Ole Gunnar Solskjærs manageregenskaper i tvil. Manchester United har vendt tilbake til formen de hadde under Mourinho, og det kan bety at Solskjær fortsatt kun er en midlertidig løsning for United. Uansett, onsdag klokken 21:00 venter det som er en virkelig syretest. Nemlig Manchester Derby.

I sesongens første møte vant City 3 – 1 hjemme på Etihad Stadium. Ser vi på den 5 siste kampene mellom lagene har United formen 2 – 1 – 2, noe som kan tilsi at det kan bli et jevnt oppgjør på Old Trafford onsdag kveld.

mobilbet 50 kr gratis oddsbonus Manchester United - Manchester City fotballstream

Man U

Solskjær og United har nå 6. plassen i Premier League etter å ha levert formen 19 – 7 – 8 og 63 – 48. Med 64 poeng er det også en sikker plassering, det er nemlig en luke på hele 14 poeng ned til Watford på 7. plass. Det er også muligheter for å klatre. Over finner vi nemlig Arsenal og Chelsea med 66 og 67 poeng.

Hjemme på Old Trafford har Man U formen 10 – 5 -1 og 32 – 20. Tapet kom mot Tottenham i en kamp som endte 0 – 3. Dette var i runde 3 av Premier League, og før Solskjær tok over som Manager.

Man City

Etter å ha levert formen 28 – 2 – 4 og 87 – 22 har Man City 2. plassen, kun 2 poeng bak Liverpool. Med 86 poeng har de 16 poengs ledelse på Tottenham som holder 3. plassen i Premier League. City er det laget som scorer desidert mest mål i Premier League. Med sine 87 scoringer har de et godt forsprang på Liverpool som med sine 79 mål er det nestmest scorende laget. Og, med kun 22 mål mot seg er City laget som slipper inn nest færrest mål.

På bortebane kan City vise til formen 11 – 2 – 3 og 31 – 10. Tapene har kommet mot Chelsea (2 – 0), Leicester (2 – 1) og Newcastle (2 – 1).

Manchester United - Manchester City fotballstream live fotball

Tippetips Manchester United – Manchester City

Selv om det ikke er noen Manchester United – Manchester City tilgjengelig, er dette like fullt ut en kamp som er verdt å få litt spenning ut av. Å spille på hjemmebane er en stor fordel i Premier League. 48,56 % av kampene har endt med seier til hjemmelaget. Det betyr at hele 169 av 348 kamper har endt med H på tippekupongen.

Man U scorer i snitt 1,6 mål hjemme på Old Trafford, mens Man City scorer 2,0 mål på bortebane. Det sammen med den store fordelen av å spille hjemme, samtidig som dette er en virkelig viktig kamp blir det vanskelig med tippetips på Man U mot Man City. Det kan bli jevnt, men med 7,00 i odds for seier til Solskjær er det en skrell som er desidert mest spennende. Vårt tips går derfor til Manchester United.

Når du åpner spillerkonto på Mobilbet får du 50 kr gratisspill på oddsen. Det betyr at du kan få en fin gevinst om du følger vårt tips og United vinner. Setter du inn 100 kr på første innskudd får du også 500 % oddsbonus.

  • Gå til www.mobilbet.com og åpne en konto
  • Få 50 kr gratisbet
  • 500 % når du setter inn 100 kr

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.


Tippetips Manchester United - Manchester City live stream

Se engelsk fotball på nett

Manchester United – Manchester City live stream er dessverre ikke tilgjengelig, men det er mange andre kamper fra engelsk fotball du kan se på nett. Det eneste du trenger er en aktiv spillerkonto på Unibet, og det får du om du gjør innskudd på 100 kr eller mer. Er dette ditt aller første innskudd på Unibet får du også 200 % oddsbonus opptil 1000 kr. Du kan hente din oddsbonus og streame engelsk fotball her:

  • Gå til www.unibet.com og åpne en konto
  • Få 200 % bonus opptil 1000 kr på første innskudd
  • Se engelsk fotball på nett

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Manchester Derby

Første Manchester Derby ble spilt allerede i 1881, og siden den gang har det vært 177 møter mellom lagene. Det er Man U som har kommet best ut av disse med 73 seire, mot Citys 52. De resterende 52 kampene har endt med uavgjort. Ryan Giggs har spilt flest kamper med sine 36 kamper. Wayne Rooney er sammen med Sergio Agüero toppscorer med 11 mål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

fifteen − fourteen =