Meny Lukk

3.5.19 Juventus – Torino fotballstream

Bayern München - Hoffenheim live stream

Juve har allerede vunnet Serie A, men Torino kjemper om en billett til Europa neste sesong. Se Juventus – Torino fotballstream.

Juventus – Torino

Med 18 poengs ledelse og kun 4 runder igjen i Serie A har Juventus allerede vunnet denne sesongen. Torino har på sin side 56 poeng og 6. plass. Bak seg har de Milan med 56 poeng og Lazio med 55 poeng. Det betyr at dette er en veldig viktig kamp om poeng for Torinos del. Går Milan eller Lazio forbi kan det bety at Torino ikke får spille i Europa League neste sesong.

Sesongens første møte ble spilt på Stadio Olimpico Grande Torino. Juventus hadde ingen enkel kamp selv om de vant. Det var ikke før i det 70. minutt at Ronaldo scorte kampens eneste mål. Ser vi på de fem siste kampene har Juve formen 4 – 1 – 0 mot Torino.

mobilbet 50 kr gratis oddsbonus Juventus - Torino

Juventus

Juventus har kun tapt 2 kamper denne sesongen. Så langt viser formen 28 – 4 – 2 og 68 – 24 etter 34 spilte kamper. Det gir dem en suveren ledelse i Serie A som ingen er i stand til å ta igjen. De 27 første rundene ble spilt uten tap. Og det var ikke før de spilte borte mot Genoa det endte med tap i 28. runde. Et nytt tap ble det også mot SPAL i runde 32, også det på bortebane.

Fredag kveld har Juventus fordel av hjemmebane i kampen som du kan se på live fotballstream. På Juventus Stadium har Juve formen 15 – 2 – 0 og 37 – 11.

Torino

Med 56 poeng etter å ha levert 1414644-29 har Torino en 6. plass som må regnes for å være noe mellom asken og veden. Over seg har de Roma og Atalanta som med 58 og 59 poeng er innenfor rekkevidde. Under finner vi som nevnt Milan og Lazio med 56 og 55 poeng, og er dermed store utfordrere når det gjelder Torinos sjanser til å spile i Europa League neste sesong.

Torino er det 5. beste bortelaget i Serie A. Men, det betyr ikke at de har vunnet mye på bortebane. Borteformen er 4 – 12 – 1 og 18 – 13, noe som viser at de har store problemer med å få overtaket.

Juventus - Torino fotballstream live fotball

Tippetips Juventus – Torino

147 av de 340 kampene som er spilt hittil i Serie A har endt med seier til hjemmelaget. Det tilsvarer 43,24 %. Med andre ord er det en fordel å spille på hjemmebane, og så langt har Juventus klart å dra nytte av dette.

Torino på sin side sliter med å få mer enn 1 poeng på bortebane. Sjansen for uavgjort er tilstede, men vi tror at Juve skal ta seieren i denne kampen og får derfor vårt tippetips. Går tipset inn betaler det 1,66 i odds.

Åpner du en spillerkonto på Mobilbet mottar du 50 kr gratis oddsbonus. Du kan også sikre deg 500 % oddsbonus om du setter inn 100 kr på første innskudd.

  • Gå til www.mobilbet.com og åpne en konto
  • Få 50 kr gratisbet
  • 500 % når du setter inn 100 kr

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.


Tippetips Juventus - Torino

Se Juventus – Torino live stream

Unibet er en kjent spillside som har alt fra beste spilleautomater på nett til live fotballstream på UTV. For å få tilgang til kampen mellom Juve og Torino på fredag trenger du en aktiv spillerkonto. Det får du når du gjør et innskudd på 100 kr eller mer. Er dette ditt første innskudd får du også 200 % oddsbonus opptil 1000 kr. Du kan hente din oddsbonus og se Juventus mot Torino her:

  • Gå til www.unibet.com og åpne en konto
  • Få 200 % bonus opptil 1000 kr på første innskudd
  • Følg Juventus – Torino på live fotballstream

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 × 3 =