Meny Lukk

11.5.19 Bayer Leverkusen – Schalke 04 fotballstream

Bayern München - Hoffenheim live stream

Viktig kamp for vertene på lørdag. Se Bayer Leverkusen – Schalke 04 fotballstream. Hent ditt oddstips her.

Bayer Leverkusen – Schalke 04

Bayer Leverkusen har vunnet sine 4 siste kamper og er bare 5 mål bak Eintracht Frankfurt som holder en billett til Champions League neste sesong. Schalke 04 har hatt en katastrofal sesong og er 7 poeng over nedrykksplass. Med kun 2 runder igjen av denne sesongen av Bundesliga er det Bayer Leverkusen som har mest å spille for i lørdagens kamp som du kan se på fotballstream live.

I denne sesongens første møte mellom lagene vant Bayer Leverkusen 1 – 2 på Veltins-Arena. Leverkusen tok ledelsen etter 27 minutter da Aleksandar Dragović scorte kampens første mål. I det 35. minutt fulgte Lucas Alario opp med 0 – 2 scoring, og Schalke 04s eneste mål ble scoret av Haji Wright 10 minutter senere. Ser vi på de fem siste oppgjørene har Bayer Leverkusen formen 2 – 1 – 2 mot Schalke 04.

mobilbet 50 kr gratis oddsbonus Bayer Leverkusen - Schalke 04

Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen avsluttet forrige sesong på 5. plass, og sjansen for at de ender der igjen denne sesongen er stor. Så langt har de spilt 17 – 3 – 12 og 63 – 50, noe som gir dem 54 poeng og nettopp 5. plass. I år som i fjor er det lite som skiller 4, 5, 6 og 7 plass. Over Leverkusen finner vi som nevnt Eintracht Frankfurt med 54 poeng og 7 måls ledelse. Under har vi Borussia Mönchengladbach og Wolfsburg som begge har 52 poeng. Med kun 2 runder igjen kan dette fort bli fasiten.

Hjemmekampene har ikke vært preget av storspill fra Leverkusen. Hjemme på Bay Arena har de levert formen 9 – 1 – 6 og 31 – 24.

Schalke 04

15. plass med 31 poeng er dyster statistikk for Schalke 04. Formen på 8 – 7 – 17 og 36 – 54 viser at de har hatt store problemer denne sesongen. Nå er det 7 poeng ned til Stuttgart på nedrykksplass, så Schalke 04 beholder plassen i Bundesliga neste sesong, uansett utfall i de neste 2 kampene. Det kan bety at de ikke har motivasjonen inne og heller bare ønsker å få denne sesongen ferdig slik at de kan begynne å tenke på det som skjer neste sesong.

Borte har Schalke 04 kommet med flere overraskelser. Her er nemlig formen 4 – 5 – 7 og 20 – 26.

Bayer Leverkusen - Schalke 04 fotballstream live fotball

Tippetips Bayer Leverkusen – Schalke 04

Det har vært mye hjemmeseiere i Bundesliga denne sesongen. 44,79 % av de 288 spilte kampene har nemlig endt med full pott til hjemmelaget. Fordelen av hjemmebane er noe Bayer Leverkusen i vekslende grad har klart å utnytte, mens Schalke 04 har kommet med flere overraskelser borte.

Vi ser at Leverkusen har spilt godt i sine siste kamper og har 4 seire på rad. Vi tror at Schalke har innsett at sesongen er ferdig for deres del, noe som gjør at vi gir vårt oddstips til Bayer Leverkusen som bør ta en forholdsvis enkel hjemmeseier på lørdag kl 15:30.

Åpner du en spillerkonto på Mobilbet får du 50 kr gratis oddsbonus ved registrering. Vil du satse mer på kampen kan du også sikre deg 500 % oddsbonus om du setter inn 100 kr på første innskudd. Du kan sikre deg dine bonuser her:

  • Gå til www.mobilbet.com og åpne en konto
  • Få 50 kr gratisbet
  • 500 % når du setter inn 100 kr

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.


Tippetips Bayer Leverkusen - Schalke 04

Se Bayer Leverkusen – Schalke 04 live stream

De beste fotballkampene ser du live på UTV. Med en aktiv spillerkonto på Unibet kan du se alle toppkampene fra Bundesliga og flere andre europeiske ligaer og serier. Du aktiverer din spillerkonto ved å gjøre et innskudd på 100 kr eller mer. Er dette ditt første innskudd får du også 200 % oddsbonus opptil 1000 kr. Du ser Bayer Leverkusen mot Schalke 04 og henter din oddsbonus her:

  • Gå til www.unibet.com og åpne en konto
  • Få 200 % bonus opptil 1000 kr på første innskudd
  • Følg Bayer Leverkusen – Schalke 04 på live fotballstream

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 + 16 =