Meny Lukk

Gambola odds

Gambola odds gambola sportsbook

Det blir ikke så mye ferskere enn dette, og vi må nesten si at vi er litt overrasket over at Glitnor ikke ventet til over nyåret for å bli første nye bettingside 2020. Uansett, vi er alltid klare for å teste en ny bettingside, så å teste Gambola var en oppgave vi tok i mot med åpne armer.

Gambola er navnet, og som de fleste nye spillselskaper er det fokus på mobil og brukervennlighet. Samtidig er det også en tippeside som gir gode bonuser. Både velkomstbonusen og kampanjene er noe vi har satt stor pris på.

Med lisens fra MGA er Gambola lovlig, og med godt kjente betalingsmetoder kan du gjøre trygge innskudd på tippesiden og få uttakene dine sendt raskt etter du har vunnet.

 • Gambola oddsbonus: Doble innskuddet eller pengene tilbake
 • Spill: Odds, live odds, automater, live casino
 • Betalinger: ecoPayz, Skrill, Neteller, Paysafe
 • Lisens: MGA
 • Nettside: www.gambola.com

18+ hjelpelinjen.no Kun for nye spillere. Min 100 kr innskudd. Må omsettes på spilleautomater innen 24 timer, eller med minst 2,00 i odds innen 24 timer på sport. Maks tilbakebetaling er 400 kr dersom du ikke dobler innskuddet ditt innen 24 timer. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Gambola sportsbook

Spillsiden er designet for mobil, men passer også veldig godt på pc. Det enkle designet gjør at du raskt finner frem til den typen sport du vil spille på. Vi sammenlignet oddsen med flere andre bettingsider og jevnt over kom Gambola godt ut med høy odds.

Når det gjelder utvalg av fotball er dette godt. Vi fant ingen overraskelser, og det skyldes at odds på fotball er så populært at du stort sett finner den samme oddsen på alle sider. Når det gjelder andre idretter skulle vi gjerne sett hestetipping, men dette er ganske uvanlig. Av populære idretter kan du spille på sykkel, ishockey, motorsport og MMA.

Live odds og resultater

Vi skulle gjerne hatt mulighet til å se fotballstream på Gambola, men det er ikke tilgjengelig i dag. Om det blir endringer på dette i fremtiden er vi ikke sikre på. Det vi derimot vet etter å ha spilt live odds og fulgt scoringsoppdateringene er at Gambola har en grei løsning.

Utvalget av live odds på Gambola er godt, og designet av sportsbooken er enkelt og godt. Det gjør at nettsiden laster raskt inn, og at du får scoringsoppdateringer og viktig informasjon fra kampene uten forsinkelser. Spiller du live odds er dette selvsagt veldig viktig.

Sikkerhet og lisens

Gambola er trygg og lovlig å spille på. Først og fremst har spillsiden lisens fra MGA som sikrer at spillene er rettferdige og at det ikke trikses med oddsen. Videre tilbyr Gambola spillgrenser slik at du enkelt og effektivt kan sikre at du ikke spiller bort for mye penger på odds. Nettsiden er også kryptert, slik at all informasjon som sendes når du åpner konto eller gjør innskudd ikke kan sees av andre.

Gambola kundeservice

Vi synes åpningstidene kunne vært utvidet litt. I dag har tross alt de aller fleste spillselskaper åpen 24/7. Men, for oss som spiller med på fotball fungerer dette stort sett greit. Du kan komme i kontakt med support på live chat eller ved å sende en mail til support@gambola.com.

 • Live chat: man – fre – 8 – 24 + lør – søn – 12 – 21
 • Mail: support@gambola.com

Gambola kontoverifisering, uttak og innskudd

Før du kan gjøre uttak må du fullføre Gambola kontoverifisering. Dette er en sikkerhetsprosedyre som sikrer at det ikke er andre som misbruker din identitet, og at det ikke er noen mindreårige som spiller. Normalt trenger du kun å laste opp bilder av ID, en regning og betalingsmetoden du har brukt. Det betyr at du kan fullføre dette med å ta 4 – 5 bilder.

 • Gambola verifisering: ID, adressebevis, betalingsmetode

Når kontoen din er verifisert vil ditt uttak kunne bli behandlet. Derfor anbefaler vi at du ikke utsetter verifisering til du skal ta ut gevinst. Gjør du dette med en gang kan du slippe mye ventetid, og ditt uttak kan bli behandlet innen 24 timer.

 • Uttak sendes innen: 24 timer

Vi er litt overrasket over å ikke se VISA og MasterCard som alternativer. Men, dette er metoder som ikke fungerer for alle. Gambola har fokusert på trygge metoder som fungerer enkelt og greit for alle. Valgene du har er Skrill, Neteller og ecoPayz. Dette er elektroniske lommeboker som gir trygge og raske transaksjoner på nett. Det siste valget er Paysafe.

 • Gambola betalinger: Skrill, Neteller, ecoPayz, Paysafe

Bli Gambola medlem

Vil du prøve nye bettingsider er Gambola et bra valg, og vi liker spesielt godt velkomstbonusen uten omsetningskrav. Denne fungerer veldig enkelt og greit. Du plasserer et bet med 2,00 i odds eller mer, og dersom du ikke vinner vil du få innsatsen tilbake. Det betyr i praksis at du enten vinner eller får prøvd en ny bettingside uten å tape. Du kan besøke Gambola sportsbook her:

 • Gå til www.gambola.com og åpne konto gratis
 • Doble innskuddet eller få pengene tilbake

18+ hjelpelinjen.no Kun for nye spillere. Min 100 kr innskudd. Må omsettes på spilleautomater innen 24 timer, eller med minst 2,00 i odds innen 24 timer på sport. Maks tilbakebetaling er 400 kr dersom du ikke dobler innskuddet ditt innen 24 timer. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × four =